Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

Dim Sum halal lagi!

Location : Siang Restaurant @ Sogo KL
Comment: I like this place better than the PNB Darby Park, reason: this is more juicy even the pau is more sweet and got the taste..furthermore...easy to go here

hampir lambat pergi ke kerja!

Aish..kenapa org yg merancang sesuatu event tak pernah fikir akibat yg mereka nye event.

Pernah tak mereka fikir dgn menutup jalan sahaja dah bole buat satu KL sampai shah alam jem!

Kenapa mereka tak cakap awal2 nak tutup jalan?

Ini kali ke 2 akibat RAPTAI di dataran merdeka, aku lambat gi kerja..weh!!!ini berkaitan dgn prestasi pekerja..kalau syarikat aku terima alasan aku lambat sampai sbb ade raptai..bole ke terima????bukan ade bg extra time wooiiiii..buatla raptai weekend..jem pun org xde nak marah sgt..

last time sbb hari wilayah nye raptai..hari ni plak hari tentera..adoh..ko buat jer la tpt lain..buat jam je...dh kalau program nye minggu nie..buat la awl seminggu ke..buat la announcement awal sikit ke..bole la naik moto gi kerje..org pun buat persediaan..tak de la nak marah sgt kan?..

ini pukul 8 baru tau punca..ini aku dh bgn awl dh..jem 2 jam..

P/S:pernah tak fikir ape terjadi atas tindakan sesuatu?..jgn la fikir..show must goes on je

review surau di shopping mall lagi

hujung last year I ade komen pasal musolla di shopping mall. happy that at One Utama dah ade improvement. they have put carpet di musolla. ok la..dpt menampung lebih byk jemaah utk bersolat di sane.

tambahan di sunway pyramid.OMG di JJ nye musolla, mengucap nak solat di sane, kecik, bole muat 4 org, its good ade notis letak surau tu hanya boleh menampung 4 org and other alternatif bole solat di surau lain.but, surau 1 lagi pun xselesa.

recently I ade pergi tropicana & sg wang. I like their surau..Tropicana shopping mall, sgt menarik, walaupun kecil tp tak la kecil sgt. just nice, tpt ambil wuduk pun cantik and ade ruang utk letak kerongsang or other small stuff..it goes the same with sg wang, besar, and ade tarikan..i sangup jln dr pavillion and solat kat sg wang just because i saw their signage and the wooden design before entering the surau. erm..mcm mystery kan and lagi la sg wang tpt tarikan nye more too chinese..suddenly plak dgn bangunan nye macam tu..ade design yg tak adopt d…