Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2012

wall FB ku semak lagi

Salam,
FYI saya tidak lah menyokong mana2, sebab kadang2 apa yg manusia2 pembangkang ni ckp ade betol nye berdasarkan permerhatian saya. Saya pulak malas la nak komen apa2 berdasarkan fakta yang betol, iaitu apa yg drg ni perjuangkan arini. mcm kita buat kajian, tanpa fakta dan kajian sebelum ni utk menyokong apa yg kita nak ckp, baik tak payah nk cakap apa2. tat is why, saya tidak lah mahu mengomen apa2 sahabat2 saya di FB duk post sebelum ini. 
Apa point saya nak tulis di sini adalah.....hari ni merupakan bersih 3.0. yg saya tak puas hati ni, manusia2 yg x join demo kat dataran tu,sibuklah nk post, share gambar2 yg terjadi kat fb..semestinya, yg sokong demo tu ckp dari point yg lain..yg xmenyokong demo ni ckp point yg lain. dh macam perlawanan bola sepak dah..cite ni bagai, mula la bergaduh dgn point masing2.
Kalau pergi demo tu, I xkisah u all nak ckp ape...yg xpegi tu, kalo kamu takat nak share all those picture jer.. xjoin the demo..u r bull shit..u have no bull (for the men)..becoz…