Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2016

LAZADA ONLINE REVOLUTION | BRANDS FOR ALL

Post yang sebelum ni tentang BOX OF JOY, awak boleh baca apa lagi yang Lisa dapat selain VR Box ini. Lisa sangat suka dengan tag line untuk kempen kali ni iaitu:
'No Dream is too Big, No Gift is too Small'
Sebab apa? untuk LAZADA ONLINE REVOLUTION, awak boleh ambil peluang untuk membeli belah mencari hadiah Krismas nanti! Lagi best biler boleh beli dengan penjimatan yang begitu hebat!

Pada post kali ini, Lisa nak cerita Lisa sangat suka dengan salah satu item yang Lisa dapat iaitu VR BOX II (VER 2.0) 3D VIRTUAL REALITY GLASSES HEADSET GEAR. 
Sebab Lisa suka: Sesuai dijadikan hadiah untuk harijadi pasangan, adik or abang, ataupun teman-teman. (Gift ideas for husband, male friends, spouse)Gift exchange ideas untuk Christmas ini!Musim kahwin ni, boleh jadikan hadiah hantaran!Banyak lah sebab-sebab yang Lisa suka, Husband cakap memang sangat best!
Tak nak cerita banyak lah, awak boleh beli diLAZADA.








Lazada Affiliate Program Store













‘BOX OF JOY’| Lazada Online Revolution 2016

LAZADA ONLINE REVOLUTION
Apabila balik daripada lunch, staff bagi satu parcel daripada GDEX. Lisa dah pelik dah sebab tak beli barang online. Bukak jer, terkejut Lisa bila tengok dapat BOX OF JOY. Memang melompat kegembiraan la wehh..




BOX OF JOY kali ini bertema 'Brands for All'.  Jadi, macam-macam Lisa dapat

BOX OF JOY yang Lisa dapat ialah: 
Nescafe, Mummypoko wet wipes, Maggi SanDisk USB Drive, Lactokid Nestle Full Cream Milk Drypers Touch VR Glasses
Dah la minggu nie cuti panjang kan? Bole la bawak pi balik kampong.


Awak nak jugak semua nie? Awak boleh beli dan cari di web LAZADA!
Nak lagi berbaloi?

12.12.16 ada buatLAZADA ONLINE REVOLUTION – SALE terbesar untuk tahun ni! Jangan lepas kan peluang taw!




Kereta kena tarik oleh MPSJ

Assalamualaikum,

Pada hari Jumaat lepas, atas urusan pejabat, Lisa pergi TNB Taipan. Sesungguhnya, area Taipan adalah area yang susah nak dapat parking. Jadi, Lisa pun parked kereta kat belakang back lane TNB Taipan, walaupun Allah SWT dah bagi hint yang pegawai MPSJ tengah clamping kereta. Hatiku berkata, alat clamping tak banyak ni, sempat nie settle kat TNB.
Tidak ku sangka dalam satu jam juga urusan di TNB, apabila Lisa keluar. Kereta ku dah tiada. Argh sudah! kereta kena tarik ni. Tanya abang yang buat kasut pun cakap macam tu. Lisa pun telefon husband, mintak husband datang tapi tak mengharap sebab masa tu dah nak masuk waktu solat Jumaat. Lisa pun call MPSJ, nasib baik angkat, dorang kata kena pergi depoh tunda carik sendiri. OH MAI! Sangkut kat Taipan, tak tahu nak buat apa, malas nak susahkan orang. Tetapi terpaksa jugak call kawan Lisa mai amik.
Dalam hati Lisa, walaupun senyum dan gelak gelak. Mempersoalkan, Ya Allah, kenapa aku ya Allah, kenapa aku diduga begini Ya Allah, …