Skip to main content

LAZADA ONLINE REVOLUTION | BRANDS FOR ALL


Post yang sebelum ni tentang BOX OF JOY, awak boleh baca apa lagi yang Lisa dapat selain VR Box ini. Lisa sangat suka dengan tag line untuk kempen kali ni iaitu:

'No Dream is too Big, No Gift is too Small'

Sebab apa? untuk LAZADA ONLINE REVOLUTION, awak boleh ambil peluang untuk membeli belah mencari hadiah Krismas nanti! Lagi best biler boleh beli dengan penjimatan yang begitu hebat!


Pada post kali ini, Lisa nak cerita Lisa sangat suka dengan salah satu item yang Lisa dapat iaitu VR BOX II (VER 2.0) 3D VIRTUAL REALITY GLASSES HEADSET GEAR. 

Sebab Lisa suka:
  • Sesuai dijadikan hadiah untuk harijadi pasangan, adik or abang, ataupun teman-teman. (Gift ideas for husband, male friends, spouse)
  • Gift exchange ideas untuk Christmas ini!
  • Musim kahwin ni, boleh jadikan hadiah hantaran!
Banyak lah sebab-sebab yang Lisa suka, Husband cakap memang sangat best!

Tak nak cerita banyak lah, awak boleh beli di LAZADA.








 
   
   
   
   
    Lazada Affiliate Program Store

   
   
   
   
   
   
 
 

 
 

 


 
  
 
     
 

 
 
    
   
   
   
   
   

   
   
   
   
   

   
     
   
   
   
 


   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
    
   
   
   
   



    

   
     

Comments

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kuching outing: Telaga Air

Bismillahirahmanirahim..

Minggu lepas 7-9 Ogos, saya  balik Kuching sekejap sebab mertua datang jalan-jalan Kuching. Pak Su husband tengah kursus di Perlis jadi sepatutnya dia yang jadi tour guide, tidak jadi pula. Jadi kami pun balik memandangkan aritu raya tak balik Kuching.

Saya tak ikut husband Sabtu tu sebab mertua nak jalan-jalan kat Serikin. Oh Serikin kalau tak ada barang nak cari, saya memang surrender. Kebetulan keluarga saya nak pergi Telaga Air (katanya nak makan seafood - plan asal mereka sebab menantu balik Kuching), kami teruskan juga sebab ada open house pak cik abang ipar area situ..

Telaga air, kalau sebut, saya akan teringatkan kat situ ada satu tempat kursus yang tersedia pelbagai kemudahan. Kalau u olls nak ke sini, biasanya untuk cari ikan-ikan fresh kerana memang sangat dengan jeti dan boleh juga makan seafood - selain tempat macam topspot kat bandar, kampung Buntal dan Muara Tebas. Memang ceruk-ceruk lah nak makan seafood.

Kebetulan haritu nampak geng-geng man…