Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2013

Misi Mencari Laksa Sarawak di Lembah Klang!

Yesza, ada misi gitu..ini disebabkan kerinduan rasa laksa Sarawak setelah 3 bulan tak balik Kch lagi..oh mai craving!!!! Laki ku pun melayan je la yek..nak buat cane.. One of my family here, ada bagitahu tempat2 yg bole d cuba laksa nya..so I pun pergi 2 tempat yg direkomen tersebut..

1. The Bikers Planet Cafe SS15, Subang Jaya.
   Kedai dia abit tersorok sedikit. Kena pandai2 la cari. Disebabkan mmg dtg nak makan laksa jer..so makan laksa je la..
  Komen: laksa dia manis nak mampus..kepedasan and rasa laksa tu langsung xde..mmg EPIC FAIL! Even my sis komen thru pic instag ckp tak de rupa laksa nye kuah..


2. Restoren Pucuk Ubi, Kampung Sungai Kayu Ara, Bandar Utama
 Kedai ni pun mmg tersorok, mmg mengeri kan dtg sini kalau anda bukan biasa area tersebut. Sebab byk warga2 asing, dan construction site yg sedang d jalan kan ketika ini. Kalau nak dtg, kalau dari exit NKVE mmg dah dekat dah...I cari pun guna waze.
 Komen: laksa die tak de rasa sgt..kategori yg i will not datang situ makan …