Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2016

Aareez Ceria Bersama Mamypoko

Assalamualaikum,

Sangat lama saya tak bersiaran di sini, saya sibuk sangat dengan bisnes saya. Rezeki tak pernah salah alamat. Saya diberi peluang mereview produk Mamypoko bersempena'LAZADA BIG BABY FAIR'!



Lisa memang suka pakai Mamypoko, sangat berbaloi! Ini BARU daripada JEPUN! Pelekat dia tak keras dan sangat lembut, mengikuy bentuk pinggang baby. Bahagian pinggang tu strechable, Aareez pakai pun selesa je dan tak berbekas kat perut dia.

Kalau di Jepun, inilah pilihan No.1 ibu ibu di sana, mungkin lepas nie pilihan Lisa pulak.=) Yang menariknya pulak, baby diapers ni ada design yang menarik. Comelkan? Ada gambar-gambar Winnie the Pooh.









Ceriakan Aareez dengan lampin baru dia? Mak pun happy apabila si kecil happy. Part paling best apabila Aareez berak, memang terus absorb, kotoran tak melekat kat buntut dia. Senang angat cuti, mak sukew, mak sukew! 
Awak tanya mana nak beli? Meh lisa nak kongsikan, sekarang ni Lazada ada buat Baby Fair. Ce tekan link kat bawah tu, lepas tu nak lag…