Skip to main content

Aareez Ceria Bersama Mamypoko


Assalamualaikum,

Sangat lama saya tak bersiaran di sini, saya sibuk sangat dengan bisnes saya. Rezeki tak pernah salah alamat. Saya diberi peluang mereview produk Mamypoko bersempena 'LAZADA BIG BABY FAIR'!




Mamypoko Air Fit
Lisa memang suka pakai Mamypoko, sangat berbaloi! Ini BARU daripada JEPUN! Pelekat dia tak keras dan sangat lembut, mengikuy bentuk pinggang baby. Bahagian pinggang tu strechable, Aareez pakai pun selesa je dan tak berbekas kat perut dia.

Kalau di Jepun, inilah pilihan No.1 ibu ibu di sana, mungkin lepas nie pilihan Lisa pulak.=) Yang menariknya pulak, baby diapers ni ada design yang menarik. Comelkan? Ada gambar-gambar Winnie the Pooh.




Hey there! I am wearing Mamypoko Air Fit


Eh eh, nak terjatuh la mak!


Nak ambik nak amik


Saya berada di awang awangan!
Ceriakan Aareez dengan lampin baru dia? Mak pun happy apabila si kecil happy. Part paling best apabila Aareez berak, memang terus absorb, kotoran tak melekat kat buntut dia. Senang angat cuti, mak sukew, mak sukew! 

Awak tanya mana nak beli? Meh lisa nak kongsikan, sekarang ni Lazada ada buat Baby Fair. Ce tekan link kat bawah tu, lepas tu nak lagi jimat, lisa belanja awak dengan pakai voucher code 20LAP20 untuk pelanggan baru. Awak dapat 20% OFF.


"Lazada Big Baby Fair bermula 27-31 Julai 2016. Jangan ketinggalan ya!


Terima kasih.

Comments

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kereta kena tarik oleh MPSJ

Assalamualaikum,

Pada hari Jumaat lepas, atas urusan pejabat, Lisa pergi TNB Taipan. Sesungguhnya, area Taipan adalah area yang susah nak dapat parking. Jadi, Lisa pun parked kereta kat belakang back lane TNB Taipan, walaupun Allah SWT dah bagi hint yang pegawai MPSJ tengah clamping kereta. Hatiku berkata, alat clamping tak banyak ni, sempat nie settle kat TNB.
Tidak ku sangka dalam satu jam juga urusan di TNB, apabila Lisa keluar. Kereta ku dah tiada. Argh sudah! kereta kena tarik ni. Tanya abang yang buat kasut pun cakap macam tu. Lisa pun telefon husband, mintak husband datang tapi tak mengharap sebab masa tu dah nak masuk waktu solat Jumaat. Lisa pun call MPSJ, nasib baik angkat, dorang kata kena pergi depoh tunda carik sendiri. OH MAI! Sangkut kat Taipan, tak tahu nak buat apa, malas nak susahkan orang. Tetapi terpaksa jugak call kawan Lisa mai amik.
Dalam hati Lisa, walaupun senyum dan gelak gelak. Mempersoalkan, Ya Allah, kenapa aku ya Allah, kenapa aku diduga begini Ya Allah, …