Skip to main content

NeW YeAr New Day New ResoLution




Happy New Year!!!
Today, wake up late as usual. Yesterday, hanging out at KL town - not doing any countdown just doing some activity to killing time for waiting minutes before midnite..hehe..

Minutes before midnite?? hours before midnite more precise..






1. Watch Movie at Midvalley because that the only cinema that still shown 'Body of Lies'..huhu..lucky for me get to watch the movie for the last show for GSC.didnt have the chance to watch at my hometown ma..huhuhu..the trailer's attracts me and of course Leonardo..huhu..it is adapted from novel..nice and genius plot..must watch it carefully to understand who is the bad person. Like the motto 'Trust No one. Deceive Everyone'. Lucky me didnt sleep again yesterday..huhu..


2.Before waiting for the hall to open.. get some food from Carl's JR..Not so junior..the medium size combo is as big as ordinary fast food large..the price is quite expensive but affordable and suitable with the set size. The drinks can be refill..

3. After movie, there are still half an hour to midnite. Actually, wanna go to KLCC to watch the fireworks. But, most of the road closed, then we headback to damansara..just can see a little bit of fireworks at KLCC from damansara.


4. Last stop at Damansara Uptown, to take a fresh air because my boyfriend got dizzy from the car light. Have supper there - sizzling black pepper beef..

Amazing nite it was because we found a lot of place that we always want to go. We found the house and the road to my sis in law workplace - happened to be at Jln Damansara. Then Plaza Mont Kiara, SohoKL..huhu..(byk jln btol)..
ResoLution?
Moi..study hard of course..this semester is my last semester..huhu..its been three hectic years in KL..huhu..
then, doing budgetting with style..what i'm trying to say is - save but still canafford an old lifestlye...make sure..end of this semester..still got money..
What yours?







Comments

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kuching outing: Telaga Air

Bismillahirahmanirahim..

Minggu lepas 7-9 Ogos, saya  balik Kuching sekejap sebab mertua datang jalan-jalan Kuching. Pak Su husband tengah kursus di Perlis jadi sepatutnya dia yang jadi tour guide, tidak jadi pula. Jadi kami pun balik memandangkan aritu raya tak balik Kuching.

Saya tak ikut husband Sabtu tu sebab mertua nak jalan-jalan kat Serikin. Oh Serikin kalau tak ada barang nak cari, saya memang surrender. Kebetulan keluarga saya nak pergi Telaga Air (katanya nak makan seafood - plan asal mereka sebab menantu balik Kuching), kami teruskan juga sebab ada open house pak cik abang ipar area situ..

Telaga air, kalau sebut, saya akan teringatkan kat situ ada satu tempat kursus yang tersedia pelbagai kemudahan. Kalau u olls nak ke sini, biasanya untuk cari ikan-ikan fresh kerana memang sangat dengan jeti dan boleh juga makan seafood - selain tempat macam topspot kat bandar, kampung Buntal dan Muara Tebas. Memang ceruk-ceruk lah nak makan seafood.

Kebetulan haritu nampak geng-geng man…