Skip to main content

yellowcab anyone?

Hello!!!long time didnt write..bz with my disertation..huhu..but makan2 of coz x lupa ma..hahaha..latest i went to taipan, subang..actuall nak makan papa rich..but then..suddenly i saw a yellow vespa..hurm..
x sempat nak take picture la..but u can surf KLUE website and search for 'yellowcab'. then u noe wat i mean by 'yellow vespa'...terus i decide wanna eat at yellow cab..
before this..yeloow cab juz ada kat kl..for who you know asian heritage row..dekat situ la..if im not mistaken at Jln Raja Abdullah (sory klu salah)..hurm..jauh la dari shah alam kan..kl plak selalu jam..hilang akal apa kerana pizza ku jelajahi merentas jam..huhu..
peluang dah ada kat taipan..apa lagi..parking la kereta..hahaha..
For the yellow vespa, they use it as delivery their order..cute..hehe
Now, we go for the menu..at yellowcab..xsme mcm pizza hut or dominoes...no set..nak order kena satu2..harga lain2..huhu..there, very the malas nak basuh pinggan..and not too environmental friendly coz..they used the pizza box serve u..tp yg baru la..even u dine in..they give u that box..i really mean the box atas 2..

Nie salah 1 cth yang i mksudkan..bg cawan plastik with ice cube (atas permintaan) coz die juz bg tin coke shj..and straw of coz... kat bawah nie the paper plate (kesimpulan nya pakai n buang)..This is the pizza..huhu..sedap..delicious..ho chak..apa lagi nak..hehe..manhattan pizza kot...dh lupa nama dh..sdp sgt mkn..hehehe..harga pizza kat kedai nie..lain2..ada 3 jenis saiz..yang me n my fren order the small one..kenyang tau..huhu..dlm rm 20++..huhuNie pulak order sbb nafsu and rambang mata..huhu..'half baked potato with cheese' kalau x silap..dlm rm 12++ cm 2..pun 'nyaman' gak - bak kata org sarawak..hehe after dinner..huhuhu..dh x sedar dunia lagi dh..hehehe...
itu la yellowcab..kalau nak pegi..pegi la taipan, subang..kedai die deret kedai old town white coffe taipan..kalau x nampak gak..cari la vespa kuning...






Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kereta kena tarik oleh MPSJ

Assalamualaikum,

Pada hari Jumaat lepas, atas urusan pejabat, Lisa pergi TNB Taipan. Sesungguhnya, area Taipan adalah area yang susah nak dapat parking. Jadi, Lisa pun parked kereta kat belakang back lane TNB Taipan, walaupun Allah SWT dah bagi hint yang pegawai MPSJ tengah clamping kereta. Hatiku berkata, alat clamping tak banyak ni, sempat nie settle kat TNB.
Tidak ku sangka dalam satu jam juga urusan di TNB, apabila Lisa keluar. Kereta ku dah tiada. Argh sudah! kereta kena tarik ni. Tanya abang yang buat kasut pun cakap macam tu. Lisa pun telefon husband, mintak husband datang tapi tak mengharap sebab masa tu dah nak masuk waktu solat Jumaat. Lisa pun call MPSJ, nasib baik angkat, dorang kata kena pergi depoh tunda carik sendiri. OH MAI! Sangkut kat Taipan, tak tahu nak buat apa, malas nak susahkan orang. Tetapi terpaksa jugak call kawan Lisa mai amik.
Dalam hati Lisa, walaupun senyum dan gelak gelak. Mempersoalkan, Ya Allah, kenapa aku ya Allah, kenapa aku diduga begini Ya Allah, …