Skip to main content

Needs to learn Tamil..

I'm just coming back from work..Yes..now i'm working as receptionist at Subang. I'm not ashamed of admit it because better than u or someone loitering outside there wasting money..hehe..

What so special about today that i cant wait till tonite rite??
I'm just relaxing..hehe..a lot of new things a gain today..i work for indian company..the things i didnt expected that..some of them speak indian..huhu..my resume didnt state i know how to speak tamil..huhu..what i can do just said that 'hold on please..i pass to u to someone else'..huhu..i get 2 calls from caller speak tamil to me..huhu..

Then, today..very relaxing-----means boring..the chinese accountant that a bit (maybe) busy body is sick..and she take MC today..so..there was nobody give me work today..just answering call (still fail in transfering)huhu...the three of us just doing nothing..hahaha..not for the whole day lah..hehehe..

Hurm..do u all agree that even one of your collegue is absent event she or he that the one u hate or the one always make the situations very lively..your office will lost the spark..huhu..

Another thing was, the 2 kakak were very angry to that chinese lady because she punch their card...hurm..does this allowed..this happened infront of me..
Why she did that??
that 2 kakak went back early because they want to go 'somewhere'..but datin already know and ask them no need to punch their card..hurm...u judge kay whether she have the rite or not..for me..i'm not the manager, i'm not the one who pay them, furthermore they are very nice to me..

okay..7.00 p.m already..enough for today..bye

Comments

  1. suda tukarka? hehe
    xjadi keje clerk k?
    min ad kawan india. nak no fon k? wakakakaka

    ReplyDelete
  2. byk ke jwb telefon jer..huhu..
    lisa tw..mesti yg setadi kat MMU tue kan?

    ReplyDelete
  3. Lovely post...The Tamil alphabet was originally written on palm leaves. As a result, the letters are made up mainly of curved strokes which didn't rip the leaves.

    ReplyDelete
  4. Such a wonderful post about learn tamil language.This article establishing the importance of tamil language.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kuching outing: Telaga Air

Bismillahirahmanirahim..

Minggu lepas 7-9 Ogos, saya  balik Kuching sekejap sebab mertua datang jalan-jalan Kuching. Pak Su husband tengah kursus di Perlis jadi sepatutnya dia yang jadi tour guide, tidak jadi pula. Jadi kami pun balik memandangkan aritu raya tak balik Kuching.

Saya tak ikut husband Sabtu tu sebab mertua nak jalan-jalan kat Serikin. Oh Serikin kalau tak ada barang nak cari, saya memang surrender. Kebetulan keluarga saya nak pergi Telaga Air (katanya nak makan seafood - plan asal mereka sebab menantu balik Kuching), kami teruskan juga sebab ada open house pak cik abang ipar area situ..

Telaga air, kalau sebut, saya akan teringatkan kat situ ada satu tempat kursus yang tersedia pelbagai kemudahan. Kalau u olls nak ke sini, biasanya untuk cari ikan-ikan fresh kerana memang sangat dengan jeti dan boleh juga makan seafood - selain tempat macam topspot kat bandar, kampung Buntal dan Muara Tebas. Memang ceruk-ceruk lah nak makan seafood.

Kebetulan haritu nampak geng-geng man…