Skip to main content

Bubba Gump

Hello!!! lama x menulis n merepek kat blog..nie tempat nak promo lagi..tempat nie ada mahal la byk..tp sbb ada org byr kan..xkisah la jadinye..hahahaha...Kali ni Bubba Gump..cawangan kat Sunway..very nice and cozy..style la dlm nye...sorry gambar xde...sbb sibuk layan anak buah yg x reti duk diam..huhuhu...

Layanan die mmg lain...for the first timer..mcm saya la..ats meja die ade sedia 1 sign 'Run Forest Run' selagi sign nie ade..pelayan x dtg ke meja kamu..kena alih kan..kua la 'Stop Forest'..maka dgn itu, kamu akan di layan...hehe..stail kan?..

Dalam kedai nye..hiasan mcm dlm kapal la..tpt duduk mmg cozy..tp x se cozy apartment la...dinding yg penuh dgn kayu..and 1 lagi die ade sedia family seat..mcm duduk kat rumah org putih r kalo duk dlm tuh..kat kedai nie, dorg tayang cite forest gump..xpasti nape drg pilih forest gump as trademark and their food is about seafood especially shrimp..mmg x bez la bg sy..jenis x makan udang..huhuhuhuhu..:(..tats why..kalo nak makan besar..sy not into sgt nak mkn kat Bubba Gump walaupun suasana die lain.. Ini air yg sy order..mango sumtink la..haha..x ingt..dh 2 3 mggu makan kat sini..xde masa nak letak kat blog

Disebabkan sy xmkn udang..inilah makann yg telah di order me n my sis..huhuhu...sy makan salad..n my sis chicken ape ntah...hahaha..
Kat sini...hidangan die besar..bole share...so jimat la jugak makan nye..drg dh siap sedia pinggan tambahan kat tepi..price range between RM 20++++...
okey2..itu sahaja lah ye..next time promo lagi..



Comments

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kuching outing: Telaga Air

Bismillahirahmanirahim..

Minggu lepas 7-9 Ogos, saya  balik Kuching sekejap sebab mertua datang jalan-jalan Kuching. Pak Su husband tengah kursus di Perlis jadi sepatutnya dia yang jadi tour guide, tidak jadi pula. Jadi kami pun balik memandangkan aritu raya tak balik Kuching.

Saya tak ikut husband Sabtu tu sebab mertua nak jalan-jalan kat Serikin. Oh Serikin kalau tak ada barang nak cari, saya memang surrender. Kebetulan keluarga saya nak pergi Telaga Air (katanya nak makan seafood - plan asal mereka sebab menantu balik Kuching), kami teruskan juga sebab ada open house pak cik abang ipar area situ..

Telaga air, kalau sebut, saya akan teringatkan kat situ ada satu tempat kursus yang tersedia pelbagai kemudahan. Kalau u olls nak ke sini, biasanya untuk cari ikan-ikan fresh kerana memang sangat dengan jeti dan boleh juga makan seafood - selain tempat macam topspot kat bandar, kampung Buntal dan Muara Tebas. Memang ceruk-ceruk lah nak makan seafood.

Kebetulan haritu nampak geng-geng man…