Skip to main content

Chasing Broadband Coverage

Location: Burger King Section 13, Extreme Park.
Listening to: Jay Z feat Alicia Keys - Empire State of Mind (Thankz to Leelix)
Why I'm here?
I need the broadband connection to be 'HSPDA' rather than 'EDGE' and 'EDGE' makes my life hard when I want to do my asignment from my house. Last Tuesday, for this reason I went to ESSO at Section 7 just to get better connection type. Huhu..It is suck at Section 8, and this week getting harder to online when it is connected but when u brows it just came out with nothing. Frustrated isn't it?..
Whats the point I am using broadband when I need to chasing the line. I have the intention to stop this line (CELCOM) and change to Streamyx because we can share the fee with my housemate. Agree or not?..
Again this week quite a headache when asignment requirements needs getting more and more, and plus the headache when LEXMARK didnot call me for my printer problem. LEXMARK quite a problem u know..This has give me a reason to say to u guys, dont buys things that cheap and people are not known so much of the printer. LEXMARK ink printer very hard to find and not friendly user (actually it is) but then when its got into troubleshooting, u cannot send ur sick printer to repair outlet everywhere but it is a must to call the customer service. But the customer service did not call me back i think it is almost 1 week already. Hurm, people says government service is slow, I think it goes the same to the International Company. Are they taking advantages of my warranty because my warranty will end thi 7th of February??..
hurm.. then maybe they will call me and say - Sorry miss ur warranty has ended and u must pay if u want us to repair your printer.. One thing for sure, if they really replied this to me, somebody will be very angry and 'mengamuk'..
Buying LEXMARK is really a bad experience for time being. haish..it turns out to be confession of a bad printer..hehe..
okay then.. needs to proceed to do my assignment..headache (have lack creativity for this task) haish..

Comments

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kuching outing: Telaga Air

Bismillahirahmanirahim..

Minggu lepas 7-9 Ogos, saya  balik Kuching sekejap sebab mertua datang jalan-jalan Kuching. Pak Su husband tengah kursus di Perlis jadi sepatutnya dia yang jadi tour guide, tidak jadi pula. Jadi kami pun balik memandangkan aritu raya tak balik Kuching.

Saya tak ikut husband Sabtu tu sebab mertua nak jalan-jalan kat Serikin. Oh Serikin kalau tak ada barang nak cari, saya memang surrender. Kebetulan keluarga saya nak pergi Telaga Air (katanya nak makan seafood - plan asal mereka sebab menantu balik Kuching), kami teruskan juga sebab ada open house pak cik abang ipar area situ..

Telaga air, kalau sebut, saya akan teringatkan kat situ ada satu tempat kursus yang tersedia pelbagai kemudahan. Kalau u olls nak ke sini, biasanya untuk cari ikan-ikan fresh kerana memang sangat dengan jeti dan boleh juga makan seafood - selain tempat macam topspot kat bandar, kampung Buntal dan Muara Tebas. Memang ceruk-ceruk lah nak makan seafood.

Kebetulan haritu nampak geng-geng man…