Skip to main content

bridal bliss program: beautify before the day

Salam readers,

as the topic mentioned, its about bridal bliss program before the day! I bought this package from Tanamera. They have few branch you can approach, I choose to do it at Shah Alam only -- Concorde Hotel. 

before you girls decide which spa you want to do, of course u girls googling it like i do before. Just google the words Bridal Bliss + location u want to do. DONE!.. I did find a few though and I found that Tanamera program affordable and they have 4weeks program for only 900 nett (no tax!). 

so, I bought the package after raya this year (2012), and the staff advised to come 4 weeks before the date (I came 5 weeks before)..hehehehe.. U can refer below their program, to know more u can visit their website. 

I think u all wants to know the service rate aite?..overall is very good, satisfied!
At the end of this program, the staff give me 2 brown formulation soap, she said that if applies to uneven skin tone, it can help to remove the uneven skin tone. I will try this, and will update later if I remember. I did noticed that there are changes to my skin (positive) after 2 weeks of the bridal progam, I would like to try their product, but they are no review for their beauty product, only review on post natal product only.

based on the web site:
  • Gently removes dead skin cells and stimulates blood circulation.
  • Improves overall skin condition.
  • Effective in relieving skin rashes and minor skin conditions


The Bridal Program:

  • Week 1Duration: 2hrs 30minsHimalaya Foot Spa
    Hair Works
    Choice of Face Works
  • Week 2Duration: 2hrsTropical Lulur Scrub
    Banana Smoothie Body Mask
    Mandi Bunga
    Choice of Face Works
  • Week 3Duration: 2hrs 30minsCocos Foot Spa
    Hair Works
    Choice of Face Works
  • Week 4Duration: 2hrsDesiccated Coconut Body Polish
    Coconut Milk Body Mask
    Coconut Milk Bath
    Choice of Face Works

Comments

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kereta kena tarik oleh MPSJ

Assalamualaikum,

Pada hari Jumaat lepas, atas urusan pejabat, Lisa pergi TNB Taipan. Sesungguhnya, area Taipan adalah area yang susah nak dapat parking. Jadi, Lisa pun parked kereta kat belakang back lane TNB Taipan, walaupun Allah SWT dah bagi hint yang pegawai MPSJ tengah clamping kereta. Hatiku berkata, alat clamping tak banyak ni, sempat nie settle kat TNB.
Tidak ku sangka dalam satu jam juga urusan di TNB, apabila Lisa keluar. Kereta ku dah tiada. Argh sudah! kereta kena tarik ni. Tanya abang yang buat kasut pun cakap macam tu. Lisa pun telefon husband, mintak husband datang tapi tak mengharap sebab masa tu dah nak masuk waktu solat Jumaat. Lisa pun call MPSJ, nasib baik angkat, dorang kata kena pergi depoh tunda carik sendiri. OH MAI! Sangkut kat Taipan, tak tahu nak buat apa, malas nak susahkan orang. Tetapi terpaksa jugak call kawan Lisa mai amik.
Dalam hati Lisa, walaupun senyum dan gelak gelak. Mempersoalkan, Ya Allah, kenapa aku ya Allah, kenapa aku diduga begini Ya Allah, …