Skip to main content

Express breast milk. Journey

Today, im actually testing or experimenting increase my per session supply to EBM without taking any milk booster such as shaklee. I will not say this is my idea. It is a testing methid through what i read from this lady fb. She have her method n came out an e book for that. I did consider to buy it. But she advised me to increase my pumping session. Quite tiring because of time constraint.

First of all, u need to pump every 3/4 hour per day. To maintain ur supply by emptying ur breast. By doing this i can maintain my supply for each session 3-4oz. Plus together, u need to eat before or after u pump. (This is when u at workplace). Im able to do 3session per day. Alhamdulillah.

New method i tested. I eat something such as bread, crackers each hour before pumping session. Guess what. I get 4oz plus today for 2nd n 3rd session..yay! 

Tomorrow ill try again. Maintain my eating habit. I noticed that eat a lot did not help much. It help to provide calorie for u n baby. Nvrmine. I can do the testing again n report to u guys.

Nite.

Comments

Popular posts from this blog

SCAM: Cabutan Bertuah daripada MAXIS

Asssalamualaikum,

Hari ni lisa nak cerita, beberapa minggu yang lepas lisa dapat call daripada Indonesia.
Macam mana Lisa tahu daripada Indonesia?
Sebab Iphone keluar situ Indonesia.

Lisa pun angkat lah.

Kenapa Lisa angkat?
Sebab Lisa pernah dapat panggilan kerja daripada Singapore tapi based di Malaysia. Jadi Lisa pun angkat lah.

Perbualan Lisa dan Si Pemanggil:

Si Pemanggil: Hello, Puan Fadzlisa. Saya menelefon daripada Maxis Kuala Lumpur. (aku dah pelik sebab Iphone ku keluar dan tulis no Indonesia). Maxis telah melakukan cabutan nombor telefon dan nombor puan telah dipilih. Puan berjaya memenangi RM9,000.00. Boleh saya dapatkan no akaun dan bank puan untuk kami bank in kan kepada puan?

Lisa: Oh yeke? No akaun saya? Boleh tak awak emelkan kepada saya details dan saya akan reply emel tersebut.

Si Pemanggil: Emel?

Lisa: Iya, emel.. saya bagi emel add saya.. nanti saya reply.

Si Pemanggil: Sekejap ya puan, saya cek..

Talian terus terputus..

Ko rasa???

Terus Lisa tweet kat @maxislisten dan …

Enjoy some massage

Salam…
New things I want to share today are massage center. I have this habit when I’m in Kuching, whenever I sick, I will have traditional massage, but what else I can do when u stay in a stranger place. Thus the remedy is reflexology center. I’ve been visiting few massage centers in PJ – SS2. But I want to introduce u to this Thai Massage – Arokaya Traditional Thai Massage, JJ Bukit Raja, Klang.
I really want to try Thai Massage actually, coincidently, my boyfriend was sick – he got fever and I believed it caused by his new cigar flavor. But then I really have no guts to drive to SS2 today – the jam at LDP and so on. Thus last time I went to JJ Bukit Raja with Dewi and I found this place as it is quite cheaper than at Subang. Of course that I suggest to him to this place..tadaa…

What so special?

U got to experience Thai Massage.
- I asked for foot reflexology, but they also include a bit body massage.
- Man customers will get masseur, while the lady will get masseuse..…

Kuching outing: Telaga Air

Bismillahirahmanirahim..

Minggu lepas 7-9 Ogos, saya  balik Kuching sekejap sebab mertua datang jalan-jalan Kuching. Pak Su husband tengah kursus di Perlis jadi sepatutnya dia yang jadi tour guide, tidak jadi pula. Jadi kami pun balik memandangkan aritu raya tak balik Kuching.

Saya tak ikut husband Sabtu tu sebab mertua nak jalan-jalan kat Serikin. Oh Serikin kalau tak ada barang nak cari, saya memang surrender. Kebetulan keluarga saya nak pergi Telaga Air (katanya nak makan seafood - plan asal mereka sebab menantu balik Kuching), kami teruskan juga sebab ada open house pak cik abang ipar area situ..

Telaga air, kalau sebut, saya akan teringatkan kat situ ada satu tempat kursus yang tersedia pelbagai kemudahan. Kalau u olls nak ke sini, biasanya untuk cari ikan-ikan fresh kerana memang sangat dengan jeti dan boleh juga makan seafood - selain tempat macam topspot kat bandar, kampung Buntal dan Muara Tebas. Memang ceruk-ceruk lah nak makan seafood.

Kebetulan haritu nampak geng-geng man…